Pyssel hos K – 3 jun

En sommaravslutning med vårt lilla gäng – hemma hos mig denna gång. Jag hade gjort en smörgåstårta dagen till ära – dekorerad med svenska flaggor och en massa gott. 

Alla kunde vara med och vi fick en trevlig kväll tillsammans med skratt o prat. Bra för själen! Till fikat hade jag bakat en chokladkaka och köpt kaffeglass att äta till. Inte dumt om jag får säga det själv. 

Nu tar vi lite sommarledigt och ses igen efter semestrarna. Kram! 

Pyssel hos E – 22 apr

Pysselkväll och dags att göra toabomber… Inte så konstigt som det låter – som en badbomb fast i rengöringsform till toaletten. Bra idé och ska bli spännande att prova om det fungerar som tänkt. Bara jag som inte har någon erfarenhet av detta i vår lilla grupp. En miljövänlig produkt med bara naturligt innehåll. 

E bjöd på pasta med köttbullsås och sallad med smarriga hallonmazariner till fikat. En härlig kväll med mycket prat och diskussioner. Bra för själen. Och krya på dig, A! 

Pyssel hos M – 13 feb

Årets första pysselkväll – eller myskväll – med god mat i glada vänners lag iallafall! Bra för själen!

M bjöd på en jättegod kycklinggryta med ris och en härlig kolatårta till fikat. S kunde vara med online! Härligt att samla oss alla igen. 

Massor av snö att skotta fram bilen ur men det gick bra att köra. Nu tycker jag att vintern kan vara klar – ser fram emot våren! 

Pyssel hos A – 23 nov

Sista pysslet för i år – vi avslutar med ett riktigt juligt pyssel och försöker oss på en favorit i repris – polkagris-dekorationer. Vi fick ihop varsin men jag tror att vi lyckades bättre sist om jag sa vara ärlig. 

Så mysigt att ses även om vi saknade S som inte kunde komma. A bjöd på en jättegod middag med lövbiffgryta, ris o sallad och sen hade hennes yngsta bakat supergoda kladdkakor med vit choklad o sylt i muffinsformar. Mmm. 

Tack för i år, tjejer! Ser fram emot nästa år! 

Pyssel hos N – 23 okt

Ikväll har vi haft en riktig pysselkväll och sytt, limmat, klippt, knepat och knåpat tills vi lyckades få ihop sex stycken tomtar och sex stycken nissar. Vi har fått jättegod pasta-middag och efter pysslet har vi fikat cheesecake och annat gott. Vi har pratat, skrattat, lyssnat och tagit hand om varandra efter bästa förmåga. Uppvaktat S med ett pussel med en underbar bild på hela gänget.

En härlig kväll – bra för själen! Bästa gänget – snart ses vi igen! 

Pyssel hos S – 4 okt

Pysseldags – vi fick skjuta fram september-pysslet några veckor så alla kunde vara med. Men nu så! S bjöd på en fantastiskt god moussaka med potatis o köttfärs, serverad med broccoli och sallad samt hembakat bröd. Mmm. Inte dumt! 

Sen blev det dags att gnugga geni-knölarna och försöka oss på en mordgåta som vi hade beställt från HiddenReality.se. “Författarens öde” hette gåtan vi valt och innehöll en samling ledtrådar bestående av bakgrundsinformation, misstänkta, polisförhör och bevismaterial. Sen var det bara att gnugga geniknölarna och klura. 3 timmar senare hade vi bestämt oss för vem vi trodde var den skyldige och vi hade rätt! Sista kuvertet innehöll facit och en förklaring till alla ledtrådar.

En kul kväll med mycket diskussioner och tankar. Tack för idag! 

Pyssel hos K – 30 aug

Dags för en träff med vårt lilla pysselgäng – första efter sommaruppehållet. Jag bjöd in och vi hittade en kväll när alla sex kunde! Roligt! Så mysig att få höra hur alla mår, vad alla gör och hur sommaren varit. 

Jag hade lagat pastasallad med kyckling och sen hallon/fläder-tiramisu till fikat. Tror de tyckte det var gott. 

Nästa träff ska vi spela ett spel som vi enades om och beställde på nätet. En mordgåta som kommer ta hela kvällen i anspråk. Spännande! 

Pyssel med E – Allsång – 16 jun

Ikväll samlades vi i Sjödalsparken för att vara med på Allsången där. Siw Malmqvist var med och uppträdde – vilken krutgumma! Kul! 

E hade fixat jättegod pastasallad, bakad bröd och en smarrig rulltårta med vispgrädde till dessert. Inte dumt. Vi hittade en plats i skuggan och njöt av god mat o kunde även sjunga med i sånghäftena som vi fick. 

Tyvärr var vi bara fyra som hade möjlighet att vara med ikväll men vi fick en väldigt mysig och trevlig sommaravslutning tillsammans. Tack för ikväll! 

Pyssel hos M – 25 apr

Äntligen dags för en kväll med bästa gänget. Min tur att köra så jag hämtade A och åkte till N… och insåg sen att vi skulle till M (som bor runt hörnet från N iofs). Haha. Trött? Jajamensan! 

Väl där bjöds vi på en fantastiskt god middag – pasta med en underbar sås med lövbiff, svamp, paprika, rödlök och annat gott! Mmmm. 

Kvällens pyssel var ett försök att vrida paraffinljus efter ett bad i varmt vatten. Det gick sådär. På instruktionsfilmen ser det jättelätt ut men de ljusen vi valt samarbetade inte och färgen lossnade. Men, de några blev jättefina och vi hade otroligt kul. Bra för själen med mycket skratt och samarbete! 

Kvällen avslutades med en kopp te med glassbit o kaka. Tack vänner för en härlig kväll! 

Pyssel hos A – 13 mar

Äntligen pysseldag och gammalt hederligt knep & knåp. 

Vi bjöds på en jättegod middag med kyckling o ris och sedan var det dags att sätta fart på skaparhjärnan och knepa ihop gratulationskort. Mys! 

Fika framför TVn och en spännande kvartsfinal i svenska cupen – derby mellan Bajen o AIK – där Bajen drog det längsta strået efter ganska mycket stök o bök o rök. Puh vilken pärs! 

Nästa tillfälle inplanerat – vi får se vad vi hittar på då! Så mysigt att vi är igång och kan ses regelbundet igen! Bästa gänget!