Pyssel-lunch

Äntligen fick vi träffas igen och prata lite. Vi skulle gå en promenad och äta lunch men vädergudarna ville annat så det fick bli en plan B så vi kunde ses ett par timmar i iallafall. Så – Herrängens Gårds uteservering fick det bli och vi hade en jättetrevlig stund och åt god mat tillsammans.

När vi kom hem igen tog jag och gubben en promenad bort till vallokalen och röstade i Kyrkovalet. Nu blir det lite soffa-tid innan det är dags att börja med middagen. 

Pyssel – AW

Dags för en afterwork med vårt pysslande gäng – så trevligt att ses en stund och kolla in hur alla mår och vad som händer! Nästa gång kanske vi äntligen kan våga oss på att ses på riktigt. Men, vi kände att vi inte var riktigt redo för det än – kvällarna ute är inte riktigt tillräckligt varma än heller för att sitta ute i flera timmar. Men snart så!  

Facebook rum är jättebra – fungerar typ som Skype, Zoom eller Teams. Vi börjar bli riktigt hi-tech! 

Nu är det helg – ska bli så skönt! 

Pyssel – AW

Äntligen dags för pyssel-aw med bästa tjejerna! Vi sågs flera gånger under den senaste månaden för att spela in pysselhälsningar till halva gänget – men det var ju hemligt så det kunde jag ju inte skriva om här. Nu är det bara minstingen i gänget kvar (söstra mi) – sen har vi alla nått fram till halvsekel-födelsedagen. 

Så härligt att få prata, lyssna, skratta och umgås en liten stund – längtar tills vi kan ses “in person” – vilket förhoppningsvis kan bli snart när det blir lite varmare ute och vi kan ses på någons baksida igen! 

Pyssel – AW

Dags för lite mys på hög nivå – en afterwork on line med bästaste tjejerna. Så trevligt att ses och prata en stund och skratta lite med hela gänget. Tack för att ni finns! Längtar redan till nästa träff. 

Pyssel – AW

Äntligen dags för lite mys med mina bästaste! Och på vinets dag dessutom! Vi träffades efter jobbet för ett par timmars prat och gemenskap – via ett rum i Facebook denna gång. Jättemysigt och precis vad vi behövde! 

Min familj var lite hungrigare än att vänta tills jag pratat klart så det fick bli lite hämtpizza som jag kunde äta medan vi umgicks. Bara att “muta” ett tag och lyssna på de andra! 

Tack för en mycket trevlig kväll! Vi ses snart igen, hoppas jag! Kram! 

Pyssel – AW

Äntligen en kväll med bästa gänget! Ett glas vin och en massa prat efter jobbet – precis vad vi behövde. Hua vilken vecka jag har haft – skönt med lite tjejmys som avslutning!

Ett 2020 som går till historien – inte en enda vanlig pysselkvällar på hela året. Men, vi lyckades få till en lunch och två online-möten. “Teams” fungerar jättebra (för det mesta).

God Jul och Gott Nytt År – mina pysslande vänner.

Online-pyssel

Äntligen en chans att “ses” och prata lite! S tog initiativ och bjöd in till en Teams-träff och överraskade oss med en påse med kakor o pyssel som hängde på ytterdörren. Så trevligt! 

Vi har fikat, stöttat varandra, skrattat o pratat. Pysslat bokmärken och avnjutit en hallongrotta o peppisar. 

Vi bestämde att försöka “ses” en gång till innan jul – ser jag fram emot!

Tack mina bästaste – vad glad och tacksam jag är att vi har varandra! 

Therapy

Sunday. My oldest son and husband went hiking together with my brother-in-law and oldest niece. They were gone all day and had a lovely time.

My sister invited all of us friends over for lunch and some bubbly and we could sit outside keeping a social distance and enjoying a few hours together catching up. It was just perfect. To be among these amazing women and feel all their love and support – just what I needed. No “pyssel” so far this year due to the covid19 pandemic.

Managed to achieve 12500 steps today with the long walk back and forward to my sister – so that was good too.

Pyssel hos K – 16 dec 2019

Årets sista pyssel och jag stod för kvällens värdinne-skap. Jag hade lagat en chili-gryta som serverades med en massa tillbehör. Mjuk lingon-pepparkaka med vaniljglass till fikat.

Vi pysslade med reflextyg och pärlor och knåpade ihop fina trollsländor och några andra varianter under kvällen. De blev jättefina! Tack för i år – 23 året av pyssel har nått sitt slut. Mot ny inspiration till nästa år!

Pyssel hos S – 28 nov 2019

Äntligen dags för lite härligt pyssel med bästa gänget. Vi piffar upp våra gamla / nya julkransar så vi får lite fint till advent.

Ikväll har vi njutit av god marockansk soppa med massor av spännande vegetariska ingredienser serverad med ett gott bröd. Fruktsallad till fikat.